<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Росія
29.04.2024 256

Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано

Паради до 9 Травня в п’яти регіонах Росії скасували через міркування безпеки.

В Росії скасували марш “Безсмертний полк”, який мав відбутися 9 травня. Під час маршу члени сім’ї зазвичай демонстрували фотографії загиблих ветеранів Другої світової війни. Натомість з 1 по 11 травня Кремль вирішив розміщувати в автомобілях і громадських місцях портрети. Пише ТСН. 

Про це повідомили в британській розвідці.

Паради до 9 Травня в п’яти регіонах Росії скасували через міркування безпеки. До них відносяться Брянськ, Псков, Рязань, Курськ і Бєлгород.

“Всі перераховані регіони знаходяться на заході Росії, тому вони, ймовірно, вразливі до ударів українських безпілотних літальних апаратів. Напередодні минулорічного параду до “Дня Перемоги” по Кремлю було завдано удару безпілотником”, - розповіли в розвідці.

Там також додали, що РФ другий рік поспіль скасовує марш “Безсмертного полку”.

“Цього року інавгурація президента Путіна передує “Дню Перемоги” і відбудеться 7 травня. Можливість протестів і невдоволення війною в Україні також, ймовірно, вплинула на розрахунок російського керівництва”, - додали у британській розвідці.

Нагадаємо, що ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано 5.00 5 2
Політика / Росія
29.04.2024 256
Еще материалы раздела «Росія»