<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУ  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Україна
29.04.2024 215

У ГУР назвали кількість дезертирів з російської армії

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з південного військового округу окупаційної російської армії досягла 18 тисяч осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на публікацію Головного управління розвідки Міноборони України в Telegram.

За даними розвідки, левова частка - близько 12 тисяч утікачів - припадає на 8-му загальновійськову армію, яку ворог постійно задіює у бойових діях на сході України. Орієнтовно 10 тисяч з них призвані Москвою через мобілізацію. Решта 2 тисячі - контрактники.

У 58-й загальновійськовій армії, що також входить до південного округу армії держави-агресора, рівень дезертирства становить близько 2500 осіб, йдеться в повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ГУР назвали кількість дезертирів з російської армії 5.00 5 2
Політика / Україна
29.04.2024 215
Еще материалы раздела «Україна»