<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травнявсі новини дня
30.04.2024 367

Які машини з пробігом українці купують найчастіше

Протягом першого кварталу поточного року українці придбали майже 14 тисяч ввезених з-за кордону легкових автомобілів з пробігом віком до 5 років.

Про це повідомляє пресслужба Укравтопром.

Зазначається, що найбільшу частку в сегменті імпортованих автомобілів до 5 років зайняли електромобілі з часткою вторинного ринку в 40%. Друге місце посіли бензинові авто з показником у 39%, на третьому місці – дизельні машини, на частку яких припало 10%, а також гібридні варіанти та авто з ГБО з результатом у 7 та 4% відповідно.

За перші три місяці поточного року найбільший попит серед українців мали такі авто з пробігом віком до 5 років:

  • TESLA Model 3 – 898 од.;
  • TESLA Model Y – 870 од.;
  • HYUNDAI Kona - 453 од.;
  • NISSAN Rogue – 444 од.;
  • MAZDA CX5 – 443 од.;

Більшість найпопулярніших машин імпортувалися зі США у вигляді авто після страхових випадків, як правило, після ДТП. Також більшість електромобілів ввозиться з ринків Північної Європи – Норвегії, Швеції та Фінляндії.

Повідомляється, що з початку року свою першу реєстрацію в Україні пройшли 55,5 тисяч легкових автомобілів з пробігом. Отже авто у віці до 5 років становили чверть цієї кількості.

Оценка материала:

5.00 / 1
Які машини з пробігом українці купують найчастіше 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.04.2024 367
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»