<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Україна
01.05.2024 435

"Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні

Дівчина начебто має громадянство РФ. Відвідавши Росію, вона заявила, що в Донецьку живуть найгарніші люди - українці.

a415a4d128510539a4853eaf5aeff034_01.05.24

Російські пропагандисти почали лаятися на дівчину з Донецька, яка відвідала Росію та сказала, що вона - “колхоз”. Водночас блогерка заявила, що у Донецьку живуть найкращі люди - українці. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський.

Як зазначається, російський “Z-патріот” та пропагандист “Мардан” обурений тим, що блогерка з Донецька відвідала Росію та заявила, що справи в ній, м’яко кажучи, не дуже.

“Тобто український Донецьк навіть після 10 років окупації та деградації виглядає все одно на порядок краще за “процвітаючу російську глибинку”, - наголосив Денис Казанський.

Сама ж дівчина начебто має громадянство РФ. Відвідавши Росію, вона заявила, що в Донецьку живуть найгарніші люди - українці.

Нагадаємо, що у Донецьку помер американець Рассел Бентлі із позивним "Техас", який від 2014 року воював на боці окупантів та працював на російську пропаганду.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Росія - колхоз": пропагандисти РФ образились на дівчину з Донецька, яка яскраво описала стан речей в країні 5.00 5 3
Політика / Україна
01.05.2024 435
Еще материалы раздела «Україна»