<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.05.2024 181

На Великдень порядок охоронятимуть більш як 23 000 поліцейських

На Великдень охоронятимуть порядок в Україні понад 23 000 правоохоронців, а комендантська година діятиме без змін.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник департаменту превентивної діяльності Національної поліції Максим Ахрамєєв.

"Нацполіцією буде вжито необхідних заходів, спрямованих на належне забезпечення правопорядку, що включатимуть забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення релігійних обрядів, а також збільшення кількості автомобільних та піших нарядів на вулицях населених пунктів", – зазначив він.

Також збільшать кількість слідчо-оперативних груп для швидкого реагування та документування протиправних дій і створять резерви з числа поліції особливого призначення, вибухотехніків та кінологів.

"Загалом буде задіяно більш як 23 тисяч правоохоронців. Зрозуміло, ми будемо нести службу пліч-о-пліч з нашими колегами зі служби надзвичайних ситуацій", – додав Ахрамєєв.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Великдень порядок охоронятимуть більш як 23 000 поліцейських 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.05.2024 181
Еще материалы раздела «Суспільство»