<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Політика
Росія
02.05.2024 211

"Зубами буду гризти ворога": РФ залучає до війни кримінальних авторитетів

Один із зеків у "мотиваційному" листі з в’язниці написав, що "зубами буде гризти ворога" на фронті в Україні.

8a778302c293929c92e428a20db28019_02.05.24

Росія відправляє на війну проти України злочинців-рецидивістів та почала активну кампанію з вербування у жіночих колоніях. Пише ТСН. 

Про це повідомляє український Центр національного спротиву.

"росія відправляє на війну рецидивістів, досвід яких вважає дуже доцільним у кровопролитній війні в Україні", — зазначили в ЦНС.

Там навели приклад із лідером забайкальського організованого злочинного угрупування "Меценатовские" Дмитром Ведерніковим, якого було засуджено на 24 роки за численні вбивства і грабежі.

Цей злочинець вирушив на війну проти України та пообіцяв зубами гризти "ворога".

Так, у жовтні 2023 року Ведерніков написав із в’язниці листа, в якому розповів про свої якості, які могли б допомогти на війні.

"Напевно, ніхто так не знає ціну свободі, як зек. Я зубами буду гризти ворога", — вказав злочинець.

В ЦНС нагадали, що міноборони РФ дуже активно залучає до війни проти України зеків. А нещодавно в Росії розпочалася активна кампанія з вербування у жіночих колоніях.

До слова, за повідомленням ГУР міноборони України, серед російських окупантів зростає рівень дезертирства. Так, зі збройних формувань Південного військового округу РФ втекли понад 18 тис. військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Зубами буду гризти ворога": РФ залучає до війни кримінальних авторитетів 5.00 5 2
Політика / Росія
02.05.2024 211
Еще материалы раздела «Росія»