<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Криму  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 20-26 травнявсі новини дня
Політика
Україна
03.05.2024 322

Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"

Попри реальні складнощі, ЗСУ продовжують боротьбу.

1de2bd2f7e4d4a168859b3a9c5212067_03.05.24

Ситуація на фронті складна, але контрольована – це дуже влучне, правильне формулювання. Вона не є настільки критичною, як її описують люди, які на фронті не бували і до України мають дуже опосередкований стосунок. Пише ТСН. 

 

Про це сказав офіцер бригади "Азов" Ілля Самойленко ("Гендальф") в інтерв'ю журналістці ТСН Марії Васильєвій для проєкту "Ремарки".

"Ситуація складна, але якщо додати сюди просто дрібку зневіри – вона може стати критичною. Це, власне кажучи, і є та "підсічка", яку противник хоче нам зробити: змусити нас припинити вірити у свою боротьбу, навіть не в перемогу", – наголосив військовий.

Раніше аеророзвідники розповіли про ситуацію на фронті та втрату дрона.

Оценка материала:

5.00 / 2
Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу" 5.00 5 2
Політика / Україна
03.05.2024 322
Еще материалы раздела «Україна»