<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.05.2024 186

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили закінчуватимуться

День, коли сили – як моральні, так і фізичні – закінчуються, і це необхідно враховувати в повсякденній діяльності.

2647be066b5c11cc8f6a27bd02cb71af_03.05.24

Так, якщо буде така можливість – а її наприкінці тижня виключати не можна – бажано присвятити цей час відпочинку або хоча б легкій роботі, коли не доведеться напружуватися, витрачаючи дорогоцінну енергію. Важливо також звертати увагу на знаки, які надсилатиме Всесвіт – в них міститимуться важливі поради й підказки. Пише ТСН. 

Овен

Вирішивши втрутитися в чужі особисті справи, подумайте про те, чи все гаразд із вашими – можливо, варто спочатку розібратися з ними, а вже потім радити іншим, а тим більше – повчати їх.

Телець

Спокуса витратити гроші на щось непотрібне буде великою, але піддаватися їй не варто: краще накопичити гроші на серйозне придбання, без якого так важко обходитися в господарстві.

Близнята

На роботі не варто виділятися з загальної маси співробітників – тримайтеся в тіні, так легше не потрапити під гарячу руку начальства і не отримати – заслужену, а, найімовірніше, незаслужену – догану.

Рак

День необхідно провести в тиші та спокої, найкраще – вдома, тим більше, що таке проведення часу – коли можна щось робити по господарству, прибирати та готувати – є для вас улюбленим.

Лев

Отримати відповідь на важливе питання, яке давно не вдається вирішити, можна буде уві сні: головне – правильно витлумачити символи, які ви в ньому побачите, хоча для цього доведеться докласти зусиль.

Діва

День не лише можна, а й потрібно присвятити своєму улюбленому заняттю: хобі і заспокоїть, і розслабить, і потішить, а позитивні емоції вам особливо необхідні.

Терези

День, коли необхідно знайти серединну точку між активними діями та повним байдикуванням – лише так ви зможете все встигнути, але водночас не втомитися, а акумулювати енергію.

Скорпіон

Від бажання навчати будь-кого життя необхідно відмовитися – у відповідь ви можете почути зауваження про те, що й самі не є ідеальною людиною та прикладом для наслідування.

Стрілець

Не варто розпочинати реалізацію нових проєктів – сприятливий час для них ще не настав, тож краще зосередитися на рутинних домашніх клопотах, які за вас ніхто не зробить.

Козоріг

Від активності та ентузіазму, які вам сьогодні захочеться виявити, краще відмовитися – те, що вийде як результат, не вартуватиме витрачених зусиль, тож краще діяти, не поспішаючи.

Водолій

Не варто нав'язувати іншим людям свою точку зору, навіть якщо вона здаватиметься вам єдино правильною: залиште співрозмовникові, ким би він не був, право на його власну думку.

Риби

Засуджувати будь-кого не варто ніколи, але сьогодні – особливо: може статися так, що найближчим часом життя – начебто щоб помститися! – поставить вас у ситуацію, в якій опинився той, кого ви засуджуєте.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили закінчуватимуться 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.05.2024 186
Еще материалы раздела «Суспільство»