<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
04.05.2024 173

Армія РФ хоче створити на Харківщині сіру зону: що про це відомо

Коли окупанти запускають керовані авіаційні бомби по Харківщині, вони намагаються залякати місцеве населення.

12742f764d0553dbd6b7e07e3bded930_04.05.24

Російські окупанти хочуть створити сіру зону на Харківщині. КАБами військові злочинці РФ намагаються залякати місцеве населення. Пише ТСН. 

Про це повідомив депутат Харківської районної ради Богдан Ткачук.

За його словами, коли окупанти запускають керовані авіаційні бомби по Харківщині, вони намагаються залякати місцеве населення.

"Я не думаю, що цим КАБом конкретно хотіли влучити в якийсь об’єкт, бо на такій відстані вони досить не точні. І сказати, що хочуть там зруйнувати якусь електричну підстанцію або ще щось – це не зовсім те, для цього зазвичай вони застосовують ракети... тоді вже йдуть більш такі влучні удари. КАБи – це залякування населення, це змусити виїжджати, це просто створення сірої зони на цих територіях. Більш точно КАБи працюють на фронті, коли підлітають уже зовсім близько літаки до наших оборонних позицій... а на таких відстанях це просто терор", – наголосив Богдан Ткачук.

Нагадаємо, що російські обстріли Куп’янського району на Харківщині спричинили масштабну лісову пожежу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Армія РФ хоче створити на Харківщині сіру зону: що про це відомо 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
04.05.2024 173
Еще колонки: Колонки / Блоги