<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Політика
Україна
05.05.2024 203

Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець

Уповноважений ВР із прав людини зустрінеться з президенткою МФТЧХ з цього приводу.

8b791d05c2d2cc1fc36e799be219beea_05.05.24

Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста (МФТЧХ) налаштована рішуче за будь-яку ціну захищати діяльність своєї російської філії. Пише ТСН. 

Про це заявив уповноважений ВР із прав людини Дмитро Лубінець, інформує Еспресо.

Лубінець заявив, що він вже неодноразово звертався до Червоного Хреста щодо порушення Росією принципів нейтральності та неупередженості.

Крім того, уповноважений ВР із прав людини анонсував зустріч із президенткою МФТЧХ наступного тижня, під час якої він вимагатиме дієвої реакції.

Лубінець заявив, що якщо реакції не буде, то він запропонує найбільшим донорам Червоного Хреста новий алгоритм підтримки у вигляді спрямування коштів безпосередньо до українського Червоного Хреста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський Червоний Хрест поширює пропаганду Кремля.

Крім того, ми раніше інформували, що члени російського Червоного Хреста могли знущатися з полонених українців у колоніях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець 5.00 5 2
Політика / Україна
05.05.2024 203
Еще материалы раздела «Україна»