<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.05.2024 215

Військові зможуть порахувати свою зарплатню онлайн

Міністерство оборони запустило в роботу онлайн-калькулятор, в якому військовослужбовці зможуть самостійно розрахувати своє грошове забезпечення.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Зазначається, що калькулятор працюватиме на базі сайту соціального забезпечення та підтримки військовослужбовців та членів їх сімей.

"На платформі користувачі мають змогу розрахувати грошове забезпечення за основними видами виплат військовослужбовцям Збройних Сил України", – йдеться у повідомленні.

Скористатися онлайн-калькулятором можна тут. Сума виплат розраховуватиметься залежно звання, місця проходження служби, участі в бойових діях тощо. Втім, наголошують у Міноборони, калькулятор все ще вдосконалюють.

Крім того, за посиланням можна отримати інформацію щодо порядку нарахування та виплат грошового забезпечення, одноразової грошової допомоги у разі встановлення інвалідності або загибелі (смерті) військовослужбовця та інших соціальних гарантій військовослужбовцям та членам їх сімей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військові зможуть порахувати свою зарплатню онлайн 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
04.05.2024 215
Еще материалы раздела «Економіка»