<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
06.05.2024 264

Особи з алко- і наркозалежностями підпадають під мобілізацію, але є нюанс – експерт

Експерт розповів, до яких підрозділів можуть мобілізувати людей із залежностями.

aace3f4603806e554676e8879a2ce69c_06.05.24

Виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко розповів, що особи з різними видами залежностей, наприклад, алко-, нарко- або якась інша залежність підпадають під мобілізацію. Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі "КИЇВ24".

"Визнаються придатними або тимчасово придатними за цією класифікацією... для формування або для потрапляння до формувань, які скоріше за все не є бойовими підрозділами... Це служба тилу, забезпечення логістичної допомоги, навіть медичної допомога – можуть бути тими підрозділами, які потребуватимуть, можуть приймати осіб з саме такими діагнозами", - додав він.

Нагадаємо, в Міноборони розповіли, як оскаржити висновок ВЛК.

Оценка материала:

5.00 / 2
Особи з алко- і наркозалежностями підпадають під мобілізацію, але є нюанс – експерт 5.00 5 2
Політика / Україна
06.05.2024 264
Еще материалы раздела «Україна»