<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
05.05.2024 173

Китай міг би змусити Путіна закінчити війну, - Сікорський

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що війна в Україні не завершиться найближчим часом, однак, висловив припущення, що Китай може змусити президента Росії Володимир Путіна її закінчити.

Про це він сказав в інтерв’ю BBC, передає RMF 24.

"Китай міг би змусити Путіна припинити цю війну. Але я не бачу жодних ознак того, що Путін хоче вести переговори", - зазначив Сікорський.

Він додав, що найближчим часом війна в Україні, на його переконання, не завершиться.

"Немає браку потенційних посередників - Туреччини, ООН. Китай міг би фактично змусити Путіна припинити цю війну. Але я не бачу жодних ознак того, що Путін хоче вести переговори", – пояснив Сікорський.

Він також додав, що вартість загальної фінансової допомоги ЄС Україні "навіть вища, ніж США", але Єросоюз міг би її збільшити.

Оценка материала:

5.00 / 2
Китай міг би змусити Путіна закінчити війну, - Сікорський 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
05.05.2024 173
Еще материалы раздела «Ранкова кава»