<
НОВИНИ ДНЯ: У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватисявсі новини дня
Політика
Європа
06.05.2024 669

Макрон прокоментував нервову реакцію Росії на його ідею про відправлення військ до України

Якщо Росія переможе, "наступної ж секунди безпеки" не буде ніде в Європі, вважає Макрон.

01b65b547a43c83371a11cf3b910a4a7_06.05.24

Французький президент Еммануель Макрон вважає, що нервова реакція Кремля на його заяву про можливе відправлення західних військ до України, є свідченням того, що ця ідея працює. Пише ТСН. 

Про це французький президент сказав в інтерв'ю газеті La Tribune.

"Стратегічна невизначеність означає не давати надто багато деталей", - пояснив Макрон.

Він повторив свою попередню заяву, що встановлювати якісь червоні лінії нібито на тлі загроз - є проявом слабкості, а не хоробрості. Та нагадав, що Путін перестав обмежувати свої дії у лютому 2022 році, коли проігнорував міжнародне право і напав на суверенну державу.

"Навпаки, ми повинні прибрати усю визначеність, саме це створює здатність до стримування. Бо якщо Росія переможе, то наступної ж секунди безпеки вже не буде ні в Румунії, ні в Польщі, ні в Литві, ні в нашій країні", - вважає Макрон.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон заявив у інтерв’ю виданню The Economist назвав умову для введення до України французьких військ.

Оценка материала:

5.00 / 3
Макрон прокоментував нервову реакцію Росії на його ідею про відправлення військ до України 5.00 5 3
Політика / Європа
06.05.2024 669
Еще материалы раздела «Європа»