<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
06.05.2024 737

Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph

Повідомленням про те, що він припинить війну, кандидат в президенти намагатиметься залучити на свій бік американських виборців, що сподіваються на мир.

7b6a7f098add2e3464c3f1e19fb6b83e_06.05.24_1

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Пише ТСН. 

Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке до Трампа.

За словами джерела, цей план не обговорюється в медійному просторі, щоб “не втрачати важелі впливу”.

Водночас, під час виборчої кампанії, експрезидент США Дональд Трамп, який знову бажає повернутися в Білий дім, наголошуватиме на його існуванні, не вдаючись у подробиці.

Співрозмовник видання зазначив, що Трамп зосередиться на простому повідомленні про те, що він припинить війну, намагаючись залучити американських виборців, що сподіваються на мир.
"Він хоче зупинити вбивство. Це як наклейка на бампері: Трамп припинить вбивство", - пояснив він.

Нагадаємо, раніше видання The Washington Post повідомило, що колишній господар Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп у приватних розмовах заявив, що міг би припинити війну, тиснучи на Україну, щоб вона відмовилася від певної території.

Оценка материала:

5.00 / 3
Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph 5.00 5 3
Політика / Світ
06.05.2024 737
Еще материалы раздела «Світ»