<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Ніхто не допоміг. Як українці єдині у світі рятували грузинів під час війни, яку розв'язала РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.05.2024 173

Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня

В Україні 7 травня, на тлі активності атмосферного фронту, очікуються дощі із грозами. Температура не перевищуватиме 20 градусів тепла.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на синоптика Наталку Діденко у Facebook.

Погода в Україні

Як зазначає синоптик, холодний атмосферний фронт 7-го травня принесе дощі з грозами на переважну частину територій України. Виключеннями стануть Крим та Приазов'ї, де опади завтра малоймовірні.

Також очікується поривчастий південно-західний та західний вітер. Часом зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду.

Надалі в Україні скрізь спостерігатиметься відносна прохолода з температурою вдень до +14+20 градусів. Також ймовірні заморозки всередині тижня.

Погода у Києві

У столиці 7-го травня очікується періодичний дощ з грозою.

Температура повітря завтра знизиться і протягом дня становитиме +17+19 градусів. Західний вітер у Києві буде рвучким.

Погода в Україні

Як зазначали синоптики Укргідрометцентру напередодні, цей робочий тиждень в Україні буде дощовим. Тільки ближче до його кінця очікується суха погода.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.05.2024 173
Еще материалы раздела «Суспільство»