<
НОВИНИ ДНЯ: Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путінавсі новини дня
Політика
Україна
07.05.2024 536

Конгресмен назвав умову, за якої США можуть втрутитися у війну в Україні

Політик зазначив, що Путін прагне захопити більше територій інших країн, щоб начебто "відтворити" Радянський Союз.

d9c69b219f6ab3bbcfe94da8d4167c48_07.05.24

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс назвав умову, за якої американські війська втрутяться у війну в Україні. Пише ТСН. 

Про це інформує CBS News.

Джеффріс наголосив на важливості подальшої підтримки України у війні з Росією. За словами конгресмена, така допомога важлива, зокрема, для запобігання розширенню війни.

У цьому контексті політик висловив думку, що у разі успіху росіян у війні, Сполученим Штатам може довестися втрутитися у військовому плані.

"Ми не можемо дозволити Україні впасти, тому що якщо це станеться, то існує значна ймовірність того, що Америці доведеться втрутитися в конфлікт – не просто з нашими грошима, але з нашими військовослужбовцями", – висловився Джеффріс.

Конгресмен зазначив, що президент РФ Володимир Путін прагне захопити більше територій інших країн, щоб начебто "відтворити" Радянський Союз. Російський диктатор у цій агресії надалі погрожуватиме союзникам з НАТО.

Американський політик звернув увагу, що агресія РФ не закінчилася вторгненням Путіна до Грузії, як і на захопленні Криму та територій Донецької і Луганської областей ще 2014 році.

"Чи повинні ми вірити, що перед обличчям такого роду послідовної агресії, якщо ми дозволимо Володимиру Путіну досягти успіху в Україні, він зупиниться лише на Україні? Звичайно, ні", – наголосив Джеффріс.

Нагадаємо, за інформацією від видання Repubblica, НАТО неофіційно визначило принаймні дві "червоні лінії", за яких можливе пряме втручання Альянсу у війну в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 3
Конгресмен назвав умову, за якої США можуть втрутитися у війну в Україні 5.00 5 3
Політика / Україна
07.05.2024 536
Еще материалы раздела «Україна»