<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.05.2024 252

Посли ЄС погодили передачу Україні прибутків від заморожених російських активів

Європейський Союз готує передачу Україні прибутків від арештованих російських активів. Посли ЄС у середу, 8 травня, погодили останній крок.

Про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк в соцмережі X.

“Посли ЄС погодили заходи щодо надходжень від заморожених активів Росії. Гроші підуть на підтримку відновлення та військової оборони України в умовах російської агресії”, – уточнила пресслужба головування Бельгії в Раді Європейського Союзу.

Близько 260 мільярдів євро активів Центрального банку Росії було заморожено у вигляді цінних паперів та грошових коштів в юрисдикціях країн G7, ЄС та Австралії. Причому понад дві третини з них арештовано в ЄС.

Оценка материала:

5.00 / 2
Посли ЄС погодили передачу Україні прибутків від заморожених російських активів 5.00 5 2
Політика / Україна
08.05.2024 252
Еще материалы раздела «Україна»