<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  "Найкращий боєць у сучасній історії": реакція боксерського світу на перемогу Усика над Ф'юрівсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
10.05.2024 159

Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп

Можливість дистанційно оновлювати дані не дозволить військовозобов'язаним не з'являтися до військкомату.

12b4599d275ed1e6fec73a7ab41c9742_10.05.24

Черги до ТЦК вдасться частково розвантажити після запровадження електронного кабінету. Однак можливість дистанційно оновлювати дані не дозволить уникнути відвідування військкомату. Пише ТСН. 

Про це повідомив на брифінгу в парламенті секретар оборонного комітету Верховної Ради, нардеп Роман Костенко.

За його словами, черги в ТЦК виникли тому, що туди масово прийшли люди, які мають бронь або якісь проблеми зі здоров’ям, і вони впевнені, що “практично не будуть призвані”.

“Ми думаємо, що, можливо, частково це [черги до ТЦК] розвантажить електронний кабінет, який дасть можливість людям реєструватися дистанційно... Нам учора його презентували, там є до нього деякі питання, але в цілому він може це зробити. Але після цього однаково людям доведеться іти до військкомату", – повідомив нардеп “неприємну” новину для військовозобов’язаних.

Нагадаємо, після набуття чинності новим законом про мобілізацію 18 травня 2024 року всі військовозобов'язані громадяни України протягом 60 днів повинні уточнити свої особисті дані в ТЦК. Оскільки інформація про придатність до військової служби є одним із пунктів військово-облікових даних, військовозобов'язаних громадян будуть відправляти на проходження ВЛК.

Раніше ТСН.ua розповідав про шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням.

Оценка материала:

5.00 / 2
Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
10.05.2024 159
Еще материалы раздела «Ранкова кава»