<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.05.2024 164

Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз

Протягом найближчого часу в Україні не очікується значної спеки або особливого тепла. Денна температура залишатиметься помірною, комфортною, у межах +13 до +19 градусів.

543e31698f2b7570a8545d75aba67f21_10.05.24

Про це повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко. "Особливого тепла, тим паче, спеки в Україні найближчим часом не передбачається", – зазначила вона. Пише OBOZ.UA.

Місцями можуть спостерігатися короткочасні підйоми температури до +20 градусів, але потім атмосфера швидко стабілізується до звичайних значень.

Хоча в південних регіонах та на Закарпатті може бути трохи тепліше, загалом очікується прохолодна погода. Вночі на сході, півночі та в центрі країни можливі місцями заморозки.

10 травня максимальна температура повітря в Україні буде варіюватися від +14 до +18 градусів, в той час як на півдні та в Закарпатті може бути трохи тепліше, від +19 до +21 градуса.

Дощі у п'ятницю майже не прогнозуються, антициклон північно-західного походження забезпечить малохмарну та сонячну погоду. Можливі невеликі опади на Сумщині та Чернігівщині, а в другій половині дня збільшиться хмарність на Київщині.

У Києві 10 травня не очікуються значні опади, але після обіду можливе збільшення хмарності. Вночі температура становитиме +3 до +5 градусів, а вдень повітря прогріється до +17 градусів.

У суботу можливі невеликі дощі на заході, в центральних регіонах та на сході країни, але на Провідну неділю, 11 травня, опади не передбачаються взагалі.

Як повідомляв OBOZ.UA, західний антициклон Thomas принесе 9 травня в Україну суху, малохмарну та сонячну погоду. Водночас спекотним цей день точно не буде для більшості українських областей, а уночі можливі заморозки на поверхні землі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.05.2024 164
Еще материалы раздела «Суспільство»