<
НОВИНИ ДНЯ: Усик очолив престижний рейтинг найкращих боксерів світу  Трамп вимагає від Байдена здати тест на наркотики перед дебатами  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травнявсі новини дня
10.05.2024 168

В Міненерго не виключають підвищення тарифів на світло

Кабінет міністрів України розглядає можливість підвищити тариф на електроенергію, оскільки є гостра потреба у коштах для наступного опалювального сезону.

Про це в ефірі телемарафону сказала заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук.

«Ми аналізуємо всі доступні нам фінансові ресурси, у тому числі допомогу від наших партнерів, яка надається, яка задекларована ними й що буде надана найближчим часом. Аналізуємо можливості наших енергетичних підприємств, у тому числі обговорюємо можливість підвищення тарифу», – сказала вона.

Заступниця міністра підкреслила, що рішення ще не ухвалене, але не виключила, що уряду доведеться таки підняти тариф, щоб мати кошти для підготовки до наступного опалювального сезону.

«Зараз з тими пошкодженнями, які є, прогнозується значний дефіцит протягом наступного опалювального сезону. Тоді можуть бути відключення і побутових споживачів. Ми намагаємося шукати і впроваджувати рішення, які пом'якшать ці наслідки взимку», – додала Гринчук.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Міненерго не виключають підвищення тарифів на світло 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.05.2024 168
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»