НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
11.05.2024 232

"Їм варто озиратися": ГУР обіцяє нові "сюрпризи" для росіян

Окупанти постійно повинні чекати на удари, поки не припинять війну.

9fb87377da425bface089d739dc924bf_11.05.24

Українські спецслужби та Сили оборони України не планують своїх операцій з прив’язкою до якихось “сакральних” дат, тому ворог постійно повинен непокоїтися та чекати на удар, поки Кремль не припинить розв’язану в Україні війну. Пише ТСН. 

На цьому наголосив речник ГУР Міноборони Андій Юсов у коментарі під час ефіру національного телемарафону.

"Головне управління розвідки й загалом українські Сили оборони та безпеки, на відміну від ворога, не займаються якимись магічними датами і прив'язкою до якихось пропагандистських подій. Ворог має постійно бути в напруженості та розуміти, що поки триває геноцидна війна Росії проти України, кожного дня їм варто озиратися і чекати на справедливу відплату", – наголосив він.

Нагадаємо, 9 травня, коли в РФ традиційно вихваляються своєю “перемогою над фашизмом” і влаштовують військовий парад на Красній площі в Москві, в російському Башкортостані безпілотник завдав удару по НПЗ "Газпром нафтохім Салават", влучивши в установку каталітичного крекінгу нафти.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Їм варто озиратися": ГУР обіцяє нові "сюрпризи" для росіян 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
11.05.2024 232
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»