<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп розсекретить документи до найгучніших кримінальних справ США, якщо стане президентом – Fox News  Спека за "тридцятку". Синоптики дали прогноз на робочий тиждень в Україні  На 3 червня дощі прогнозують лише в Карпатському регіоні  Удень дощитиме тільки в Карпатах: якою буде погода в Україні 3 червня  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
11.05.2024 276

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь Україні найближчими тижнями

Сполучені Штати Америки найближчими тижнями оголосять про постачання Україні нових пакетів з озброєнням.

_miller_matt_miller_gettyimages_1257319540_44e8d892cf442a52de00d68e89b9627b_650x410_11.05.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Державного департаменту США Метью Міллера.

Чиновник повідомив, що питання збільшення кількості особового складу армії України лежить виключно на самій Україні. Але водночас США продовжуватимуть підтримувати її у військовому плані та продовжуватимуть підтримувати її економіку, щоб привести їх у таке місце, де вони зможуть стояти на своїх ногах.

"І ви бачили, як ми реалізуємо низку речей у цьому відношенні. Ми почали бачити гроші, які були передані в додатковий пакет. Можу запевнити вас, що анонсів буде більше - вони з'являться в додатковому пакеті", - сказав він.

Також речник Держдепу повідомив, що в найближчі кілька тижнів буде ще більше оголошень щодо постачання Україні озброєнь.

Військова допомога Україні від США

Нещодавно США розблокували процес надання Україні допомоги й оголосили про найбільший пакет військової допомоги на 6 млрд доларів.

А вчора Міллер говорив, що Сполучені Штати Америки готують нові пакети військової допомоги Україні, що дасть змогу вийти на колишній рівень постачання озброєнь.

Оценка материала:

5.00 / 2
Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь Україні найближчими тижнями 5.00 5 2
Політика / Україна
11.05.2024 276
Еще материалы раздела «Україна»