<
НОВИНИ ДНЯ: Кабмін хоче позбавити ДСНС броні від мобілізації – нардеп  Як приготувати смачний персиковий пудинг: рецепт від фудблогера  На 3 червня дощі прогнозують лише в Карпатському регіоні  Удень дощитиме тільки в Карпатах: якою буде погода в Україні 3 червня  Чи буде сильна спека у червні: прогноз синоптикині  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
11.05.2024 194

Наступ на Харківщину не вплинув на ситуацію щодо південного напрямку, — Сили оборони

Наступ російських військ на півночі  Харківської області не не вплинув на ситуацію на південному фронті.

Про це повідомляє начальник  Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Дмитра Плетенчука в ефірі телемарафону, пише РБК-Україна.

"Змін в стані, положенні та характері дій ворога не виявлено, точніше вони відсутні. Так само як відсутні ознаки створення наступальних угрупувань. Якщо там це було очікувано (в Харківській області, - ред), то на півдні таких ознак немає", — зазначив він.

Загалом, в операційній зоні ОК "Південь" ворог здійснив 14 штурмів, здебільшого у Запорізькій області — Роботине та Старомайорське, які тривають і зранку, 11 травня.

"Також ворог здійснював спроби штурмів у Херсонській області, в районі Кринок. Але ситуація залишається стабільною. Вчора був перший день, коли не було зафіксовано бойових зіткнень в районі острова Нестрига", — зазначив Плетенчук.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наступ на Харківщину не вплинув на ситуацію щодо південного напрямку, — Сили оборони 5.00 5 2
Політика / Україна
11.05.2024 194
Еще материалы раздела «Україна»