НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
12.05.2024 337

Умеров розповів, на які професії є попит в ЗСУ

В Україні відкрили близько два десятки центрів рекрутингу до лав ЗСУ. Попитом користують професії, які більше наближені до цивільного життя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра оборони України Рустема Умєрова.

За словами міністра, рекрутингові центри в Україні були створені, аби мобілізація проходила у більш цивільних умовах.

Умєров зазначив, що в Україні вже відкрили близько 20 центрів рекрутингу до лав Збройних сил України, а в областях будуть з'являтися нові центри. Глава Міноборони додав, що найбільшим попитом користують вакансії, ближчі до цивільного життя.

"Ми ці всі посади віддали компаніям, які займаються людським капіталом, щоб вони разом з нами керували цим процесом більш професійно. На сьогодні водії, механіки, люди, які хочуть використовувати дрони, більш цивільні посади - вони великий попит мають", - сказав Умєров.

Оценка материала:

5.00 / 2
Умеров розповів, на які професії є попит в ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
12.05.2024 337
Еще материалы раздела «Україна»