<
НОВИНИ ДНЯ: Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосібвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.05.2024 252

Що думають українські біженці в Німеччині, Польщі та Чехії про війну: опитування КМІС

Більшість українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії (80%) вірять, що Україна переможе у війні з Росією.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані опитування КМІС.

Щоправда, серед них повністю впевнені в цьому 40%, а решта вважають, що Україна скоріше переможе.

Разом з цим 51% українських біженців підтримують варіант, коли Україна стає членом НАТО, але з гарантіями безпеки, що розповсюджуються лише на контрольовані наразі урядом території. При цьому визволення нині окупованих територій має бути відкладене на майбутнє. Не підтримують такий варіант - 33%, не визначилися з думкою - 16%.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) упродовж 20-26 квітня 2024 року провів на замовлення громадської організації Центр стратегічних комунікацій "Форум" опитування українських біженців. Методом онлайн-інтерв’ю було опитано 801 респондента (дорослі громадяни у віці 18 років і старше, що виїхали з України після 24 лютого 2022 року і наразі мешкають у Німеччині, Польщі та Чехії).

Оценка материала:

5.00 / 2
Що думають українські біженці в Німеччині, Польщі та Чехії про війну: опитування КМІС 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.05.2024 252
Еще материалы раздела «Суспільство»