НОВИНИ ДНЯ: На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.05.2024 303

Помірні зливи та заморозки: прогноз погоди в Україні на 14 травня

У вівторок, 14 травня, в Україні буде мінлива погода. На півдні очікуються помірні зливи, а в центрі - заморозки.

dozhd-may-_14.05.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис синоптика Наталії Діденко в Telegram.

"У вівторок в Україні буде цікава неординарна погода. Бо найхолоднішою частиною несподівано завтра виявиться південна, там максимальна температура повітря ледь досягне вдень +10+14 градусів", - заявила вона.

По прогнозу синоптика, завтра найтепліше буде на заході України, очікується +15 +22 градуси. При цьому на сході буде +13 +17 градусів, а у центральних областях -+12 +15. На півночі України протягом дня передбачається +11 +14 градусів.

Найближчої ночі в Україні буде холодно, усього +3 +7 градусів. На півночі, заході та в центрі ще місцями можливі заморозки.

"У більшості областей України 14 травня опадів не передбачається і денне сонечко хоч якось компенсуватиме нічний холод. Проте завтра у холодній південній частині пройдуть дощі через наявність невеликого циклончика", - зазначила Діденко.

У Херсонській області та в Приазов'ї можливі помірні зливи.

Погода у Києві

У Києві у вівторок, 14 травня, буде без опадів. Температура повітря вночі становитиме +3 +5 градусів, а вдень близько +12 градусів.

Погода в Україні

15 травня потепління не очікується, а погода буде нетиповою для цього місяця. До того ж синоптики попереджають про заморозки до кінця травня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помірні зливи та заморозки: прогноз погоди в Україні на 14 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.05.2024 303
Еще материалы раздела «Суспільство»