НОВИНИ ДНЯ: На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярніші  Чи становлять китайські "друзі миру" загрозу формулі миру України: оцінка експерта  До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politicoвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.05.2024 333

Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травня

Вночі буде холодно.

14 травня в Україні очікується прохолодна погода. Найхолодніше буде на півдні — там максимальна температура повітря сягне вдень +10+14 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Пише ТСН. 

Найтепліше буде на заході України — +15+22 градуси. На сході також досить тепло — +13+17 градусів. У центральних областях очікується +12+15 градусів.

На півночі України протягом дня передбачається +11+14 градусів. Найближчої ночі в Україні — лише +3+7 градусів, на півночі, заході та в центрі ще місцями можливі заморозки.

У більшості областей України опадів не передбачається. Проте завтра у південній частині пройдуть дощі через наявність невеликого циклона.

На Херсонщині та в Приазов'ї у вівторок навіть можливі зливи.
У Києві 14 травня опадів не передбачається. Вночі — +3+5 градусів, вдень — близько +12 градусів.

Потеплішає в Україні в другій половині тижня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.05.2024 333
Еще материалы раздела «Суспільство»