НОВИНИ ДНЯ: На вихідних температура зростатиме - прогріє до +34°  Хто, коли та на яких умовах: чому Україну штовхають на переговори з Путіним  Україна націоналізувала активи російського олігарха на 2 млрд гривень  До України йде антициклон: як зміниться погода вихідними, 27-28 липня  У Євросоюзі ведуться дискусії про повернення українських чоловіків з-за кордону — Сікорський  Зеленський заінтригував заявою про вітчизняні ракети та дрони  Шольц може повторити долю Байдена: хто має шанс стати наступним канцлером Німеччинивсі новини дня
13.05.2024 272

Сербія домовилася поліпшити відносини з Україною і провести економічний форум, - Вучич

Сербія покращить відносини з Україною, і найближчим часом проведе економічний форум між бізнесменами двох країн.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента Сербії Александра Вучича.

"Дуже хороша і коректна розмова з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою", - написав президент Сербії.

За його словами, вони обговорили і домовилися про поліпшення двосторонніх відносин, з особливим бажанням найближчим часом організувати економічний форум між бізнесменами двох країн.

"Також посол Сербії найближчим часом повернеться до своїх обов'язків у Києві. Ми також говорили про європейський шлях обох країн і гостру необхідність встановлення миру", - додав лідер Сербії.

Варто зазначити, що Сербія не є членом ЄС і тому не підтримала санкції проти Росії. При цьому країна і не підтримала агресію Кремля проти України.

Водночас країна передавала гуманітарну допомогу Україні, наприкінці серпня минулого року вона передала Україні 14 вантажівок для постраждалих від підриву окупантами Каховської ГЕС.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сербія домовилася поліпшити відносини з Україною і провести економічний форум, - Вучич 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
13.05.2024 272
Еще колонки: Колонки / Блоги