НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
14.05.2024 295

Корнієнко анонсував розгляд кадрових питань у Раді

В уряді є вакантні посади.

a39d6f57e8e6f0ab756d6c82dfe74e14_14.05.24

Найближчими тижнями Верховна Рада може розглянути кілька кадрових питань. В уряді є вакантні посади. Пише ТСН. 

Про це заявив перший заступник голови Верховної ради Олександр Корнієнко в ефірі телемарафону.

За його словами, "кадрові питання точно можуть бути найближчими тижнями.

"Ми завжди готові до будь-яких кадрових рішень", - сказав він.

Можливі призначення будуть на вакантні посади які є і нещодавно, і давно.

"Це і спорт, і культура, і Мінветеранів. Ну і звичайно тепер це ще Міністерство аграрної політики і ще два міністерства", - вказано в повідомленні.

Він додав, що ідея зі звільненням Кубракова була пов'язана з тим, що необхідно утворити нові міністерства, а для цього технічно треба було звільнити його зі старої посади".

"І тепер знову буде повертатися Міністерство розвитку регіонів, громад, територій. Я не знаю як воно буде називатися, уряд ще вирішує. І буде Міністерство інфраструктури, так як це було до цього укрупнення яке фракція монобільшості визнала не дуже вдалим та запропонувала повернутися до старого формату", - повідомив Корнієнко.

Нагадаємо, сьогодні, 9 травня, парламент звільнив Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України-міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Корнієнко анонсував розгляд кадрових питань у Раді 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
14.05.2024 295
Еще материалы раздела «Ранкова кава»