НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
14.05.2024 264

"Ніхто одразу піксель не одягне та на фронт не поїде": у ТЦК звернулись до українців

Електронний кабінет запрацює 18 травня.

e2bfc1552bcaff5654848136c27afd65_14.05.24

Вже цієї суботи, 18 травня, набуває чинності новий закон про мобілізацію. Усім чоловікам від 18 до 60 років потрібно буде оновити свої дані у ТЦК та СП. Це потрібно зробити упродовж 60 днів, в іншому разі ухилянтам загрожують штрафи, оголошення у розшук, можливий арешт майна та інші санкції. Пише ТСН. 

Про це нагадує Служба зв'язків з громадськістю Одеського обласного ТЦК та СП.

"Не треба чекати. Оновіть свої дані вже наступного тижня", - йдеться в повідомленні.

Це, зокрема, дозволить зменшити навантаження на ТЦК та СП.

"Боятися не треба, не вірте ворожим фейкоробам – ніхто одразу “піксель” не одягне та на фронт не поїде. Завітайте у районний ТЦК та СП чи Центр надання адміністративних послуг, або зареєструйтеся у електронному кабінеті (він запрацює саме 18 травня) та оновіть свої дані", - додали в повідомленні.

Додамо, в Україні новий закон про мобілізацію набуває чинності вже від суботи, 18 травня. Від цього ж дня для українців зміняться правила перетину кордону.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ніхто одразу піксель не одягне та на фронт не поїде": у ТЦК звернулись до українців 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
14.05.2024 264
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»