НОВИНИ ДНЯ: Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbes  У Курській області раптово змінилася ситуація: деталівсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2024 439

Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони

Українські воїни за останній тиждень знищили російських дронів, танків та бойових машин більше, ніж за аналогічний період раніше.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони України.

У відомстві орієнтуються на дані ситуаційного центру минулого тижня, а саме з 6 по 12 травня. Йдеться про наступні показники:

  • особовий склад - 8 730;
  • танки - 105;
  • бойові броньовані машини - 204;
  • артилерійські установки - 237;
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня - 253.

У Міноборони навели статистику, згідно з якою стає ясно, що Сили оборони стали більше знищувати російських дронів, танків, бойових броньованих машин та особового складу. Спад зі знищення був зафіксований лише в артустановках.

Втрати окупантів

Варто зазначити, що росіяни зазнають значних втрат від початку вторгнення, як в особовому складі, так і в техніці. Цю інформацію підтверджували й західні розвідки.

Генштаб ЗСУ повідомляв, що загальні втрати ворожої армії в особовому складі з початку повномасштабного вторгнення збільшилися до близько 484 030 солдатів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони 5.00 5 3
Політика / Україна
15.05.2024 439
Еще материалы раздела «Україна»