<
НОВИНИ ДНЯ: Шольц пояснив дозвіл Україні використовувати німецьку зброю для ударів по РФ  Німеччина дозволила Україні бити своєю зброєю по РФ: Шольц пояснив рішення  Мінлива хмарність та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 7 червня  6 червня Київ накриє спека: прогноз погоди від Укргідрометцентру  Частину України накриють грози, шквали і град: синоптики уточнили прогноз на четвер  Синоптикиня попередила, кому погода 6 червня подарує приємну прохолоду, а кому спеку та грозові дощі  Короткочасні дощі з грозами: синоптик дала прогноз погоди на 5 червнявсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2024 219

Буданов прогнозує наступ російських військ у напрямку Сум

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що атаки росіян у Харківській області триватимуть ще три-чотири дні, після чого війська РФ, як очікується, "зроблять рішучий наступ у напрямку Сум".

Про це він сказав в інтерв'ю NYT.

Буданов вважає, що російські атаки на північному сході спрямовані на те, щоб розтягнути і без того невелику кількість українських підрозділів та відвернути їх від бойових дій на інших ділянках фронту. За його оцінкою, українські війська зможуть зміцнити свої позиції та стабілізувати фронт протягом найближчих кількох днів. Але він очікує, що РФ розпочне новий наступ у Сумській області.

За словами керівника ГУР, українські війська намагаються перекинути підрозділи з інших ділянок фронту, щоб зміцнити свою оборону на північному сході країни, але знайти особовий склад для виконання цього завдання важко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов прогнозує наступ російських військ у напрямку Сум 5.00 5 2
Політика / Україна
14.05.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»