<
НОВИНИ ДНЯ: Друг чи ворог: чи "здасть" Трамп Україну і якою може бути його політика  На вихідні прогнозують 30-градусну спеку  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистемивсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
15.05.2024 264

Окупанти заблоковані на рубежах: Буданов про наступ РФ на Харківщині

Кирило Буданов розповів про ситуацію у Харківській області.

45df04fdc242147063b1a9e213f42900_15.05.24

Очільник ГУР Кирило Буданов розповів про ситуацію в Харківській області. За його словами, зараз триває активна фаза російської операції. Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі телемарафону.

"Сказати, що вони мають значний успіх – це точно неправда. Разом з тим слід памʼятати, що ситуація доволі таки напружена, дуже швидко змінюється", - зазначив він.

Буданов зауважив, що на його погляд, станом на вчорашній вечір, намітилась стрімка тенденція до стабілізації ситуації на Харківщині.

"Противник в принципі вже заблокований на тих рубежах, на які він зміг зайти, і триває операція Сил оборони України по стабілізації та початку витіснення противника за межі нашої держави", - резюмував Кирило Буданов.

Нагадаємо, заступник командира батальйону ударних БпАК "Ахіллес" розповів, що на Харківщині окупанти перебувають у пастці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти заблоковані на рубежах: Буданов про наступ РФ на Харківщині 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
15.05.2024 264
Еще материалы раздела «Ранкова кава»