НОВИНИ ДНЯ: Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.05.2024 207

В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі

У четвер, 16 травня, дощі пройдуть у Тернопільській, Хмельницькій, Донецькій, Житомирській та Київській областях, на решті території України без опадів.

109906-1_large_16.05.24

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко. Пише "Апостроф".

"У четвер дощі в Україні пройдуть у центральних областях, у південній частині, у Тернопільській, Хмельницькій областях та на Донеччині. Ймовірно, черкне трохи дощиком Житомирщину та Київщину. На решті території України істотних опадів не передбачається. Температура повітря нарешті потихеньку піде вгору", - написала Діденко.

За її словами, повітря прогріється до +15+19 градусів, на Закарпатті до +22 градусів.

"У Києві 16-го травня є ймовірність невеликого дощу, але місцями, періодично. Вночі +5+7 градусів, вдень у четвер +15, +16 градусів. До кінця тижня в столиці стане тепліше (внизу прогностична діаграма). Надалі в Україні стане тепліше, проте погода буде нестійкою, очікуються коливання атмосферного тиску, періодичні дощі, які випадатимуть нерівномірно”, - розповіла синоптик.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Україну накриють дощі з грозами.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.05.2024 207
Еще материалы раздела «Суспільство»