<
НОВИНИ ДНЯ: Спека та дві місячні норми дощів: кліматологи підбили підсумки червня в Києві  Зеленський: співвідношення втрат сьогодні - 1 українець до 6 росіян  Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФвсі новини дня
Політика
Україна
16.05.2024 284

США готують ще один пакет термінової допомоги для України

Сполучені Штати готують для України ще один пакет терміново необхідної допомоги.

Про це повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр.

За її словами, США працюють над ще одним пакетом терміново необхідної допомоги для України. Що саме буде у ньому не уточнюється.

Речниця нагадала про візит державного секретаря Ентоні Блінкена до Києва й зазначила, що Сполучені Штати віддані тому, аби Україна продовжувала боротися за свою демократію та продовжувала боротися з агресією Росії.

Жан-П’єр зазначила, що США зосереджені на підтримці України, зокрема, продовжуватимуть це робити й щодо Харківщини, де українські сили ведуть "дуже запеклі бої".

Оценка материала:

5.00 / 3
США готують ще один пакет термінової допомоги для України 5.00 5 3
Політика / Україна
16.05.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»