НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
17.05.2024 344

У Держдепі анонсували зміну ситуації на фронті російсько-української війни

Військова допомога Сполучених Штатів для України матиме практичний результат на полі бою.

Про це заявив заступник речника Держдепартаменту США Ведант Пател, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг чиновника 16 травня.

"Ми знаємо, що зараз складний час (для України – ред.), але ми впевнені, що військова допомога також матиме реальні зміни на полі бою", - сказав він.

Пател нагадав, що 15 березня держсекретар Ентоні Блінкен анонсував додатковий пакет військової допомоги Україні на суму 2 млрд доларів.

"Ці кошти підуть як на створення програми оборонних підприємств України, так і для подальшого посилення України здатності захищатися від Росії та її подальших контрнаступів", - сказав заступник речника Держдепартаменту.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Держдепі анонсували зміну ситуації на фронті російсько-української війни 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
17.05.2024 344
Еще материалы раздела «Ранкова кава»