НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
19.05.2024 295

Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами

Дональд Трамп вимагає від чинного президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена пройти перевірку на наркотики напередодні їх спільних дебатів.

_tramp_4_9a87e0732a4665625d5efc3ebf281a38_650x410_19.05.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Hill.

Як пише видання, Трамп про це заявив під час вечері Лінкольна Рейгана в Міннесоті.

"До речі, я теж вимагатиму тесту на наркотики. Я, ні, я справді. Я не хочу, щоб він прийшов, як держава, він був високою, як повітряний змій", - сказав Трамп.

До цього Трамп в одному з інтерв'ю заявляв, що Байден був "надміру збуджений" на початку своєї промови про стан у державі, а що той міг перебувати "під кайфом".

Нагадаємо, раніше Байден та Трамп домовились провести два етапи дебатів у червні та вересні на CNN та ABC.

Президентські вибори у США

5 листопада цього року у Сполучених Штатах заплановані чергові президентські вибори. Однак основні кандидати у майбутні президенти є чинний глава США Джо Байден та Дональд Трамп, який був президентом США до 2020 року.

Однак американські ЗМІ заявляють, що Байден нібито може зняти свою кандидатуру з президентських виборів. Натомість він нібито запропонує замість себе дружину колишнього президента Барака Обами - Мішель Обаму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами 5.00 5 2
Політика / Світ
19.05.2024 295
Еще материалы раздела «Світ»