НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
20.05.2024 284

Військова допомога: до Молдови прибули бійці ВПС США

Літак ВПС США доставив медичне і оборонне обладнання, яке буде передано Міністерству оборони Молдови.

2fae1f123adfe3a87ab02a3466c589ea_20.05.24

До аеропорту Кишинева у Молдові 18 травня прибув літак C-17 Національної повітряної гвардії Північної Кароліни, США, які братимуть участь у навчаннях PEACE SHIELD. Пише ТСН. 

Про це повідомляє посольство Сполучених Штатів у Молдові.

У повідомленні вказується, що 35 військовослужбовців зі складу гвардії Північної Кароліни та ВПС США в Європі будуть відпрацьовувати тактику реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації, для захисту громадян Молдови.

Також літак доставив медичне і оборонне обладнання, яке буде передано Міністерству оборони Молдови в рамках американської допомоги.

"Сполучені Штати пишаються своєю співпрацею з урядом та народом Молдови у прагненні до створення демократичного, процвітаючого та безпечного майбутнього", - йдеться у повідомленні посольства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кремль підбурює три країни влаштувати блокаду Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що Кремль розхитує ситуацію в Молдові.

Оценка материала:

5.00 / 2
Військова допомога: до Молдови прибули бійці ВПС США 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
20.05.2024 284
Еще колонки: Колонки / Блоги