НОВИНИ ДНЯ: Україна націоналізувала активи російського олігарха на 2 млрд гривень  До України йде антициклон: як зміниться погода вихідними, 27-28 липня  У Євросоюзі ведуться дискусії про повернення українських чоловіків з-за кордону — Сікорський  Зеленський заінтригував заявою про вітчизняні ракети та дрони  Шольц може повторити долю Байдена: хто має шанс стати наступним канцлером Німеччини  Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня  Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президентавсі новини дня
Політика
Україна
20.05.2024 240

Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині

РФ нібито хоч створити санітарну зону.

8f25c6a436a2c971fb1ca782b9ec4a13_20.05.24

Диктатор-президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що нібито справжня мета наступу його армії в Харківській області пов'язана зі створенням так званої санітарної зони. Пише ТСН. 

Про це очільник Кремля заявив під час візиту до китайського міста Харбін.

"Фюрер" цинічно заявив, що винною в наступальній операції російських окупаційних військ у Харківській області є влада України. Мовляв, причина нібито в атаках на Бєлгород і прикордонні території РФ.

"Я говорив на публіку: якщо це триватиме, ми будемо вимагати створити зону безпеки, санітарну зону. Ось ми це і робимо", – висловився диктатор.

Також, за його словами, армія загарбників на Харківському напрямку "щодня рухається суворо за планом і домагається успіхів".

Нагадаємо, Володимир Путін зробив заяву про наступ Росії на Харків. З його слів, нібито зараз планів захоплення міста немає.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині 5.00 5 2
Політика / Україна
20.05.2024 240
Еще материалы раздела «Україна»