НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.05.2024 264

Тиждень в Україні почнеться без опадів, удень до +26°

На більшій частині території України у понеділок, 20 травня, опадів не прогнозують, лише на заході та північному сході місцями короткочасний дощ і гроза.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Мінлива хмарність. Без опадів, вдень у більшості західних областей та у північно-східній частині місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер переважно південний, 3-8 м/с. Температура вдень 21-26°; у Карпатах та Кримських горах 15-20°.

У Києві та Київській області спостерігатиметься мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 3-8 м/с. Температура у столиці вдень близько 25°, у регіоні 21-26°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тиждень в Україні почнеться без опадів, удень до +26° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.05.2024 264
Еще материалы раздела «Суспільство»