<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Європа
22.05.2024 248

Кілька країн приєднались до ініціативи Німеччини щодо пошуку ППО для України

Ініціативу з пошуку ППО для України профінансують Бельгія, Данія, Канада, Нідерланди та Норвегія.

59560fecdf97b1a9bcef4b7f8c1b540b_22.05.24

На 22-му засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" кілька держав висловили підтримку ініціативі Німеччини з пошуку засобів протиповітряної оборони для Києва. Пише ТСН. 

Про це інформує пресслужба Міноборони Німеччини.

У повідомленні вказується що ініціативу з пошуку ППО для України профінансують Бельгія, Данія, Канада, Нідерланди та Норвегія.

"Додатково Бельгія, Велика Британія, Іспанія, Литва, Румунія, США та Франція пообіцяли допомогти "обладнанням і ракетами" (ймовірно, не обов’язково в межах ініціативи ФРН), а Латвія – висловила бажання приєднатись до ініціативи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський різко висловився через затримку військової допомоги.

Крім того, ми раніше інформували, що Міноборони Німеччини просить уряд виділити для України додаткові 3,8 млрд євро.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кілька країн приєднались до ініціативи Німеччини щодо пошуку ППО для України 5.00 5 2
Політика / Європа
22.05.2024 248
Еще материалы раздела «Європа»