НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
21.05.2024 264

США можуть оголосити про новий пакет допомоги Україні цього тижня, - Politico

Сполучені Штати можуть оголосити про новий пакет військової допомоги для України до кінця цього тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Politico.

Видання зазначає, що адміністрація президента США Джо Байдена має намір повернутися до попереднього графіка, згідно з яким скорочення запасів американських боєприпасів і обладнання для України оголошувалося приблизно кожні два тижні.

Водночас два американські чиновники повідомили виданню, що новий пакет військової допомоги може з'явитися пізніше цього тижня.

"Такою була загальна послідовність пакетів протягом більшої частини минулого року, поки не закінчилися гроші, і до того, як Конгрес нарешті ухвалив пакет допомоги Україні в розмірі 60 мільярдів доларів минулого місяця", - йдеться в матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
США можуть оголосити про новий пакет допомоги Україні цього тижня, - Politico 5.00 5 2
Політика / Світ
21.05.2024 264
Еще материалы раздела «Світ»