<
НОВИНИ ДНЯ: Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.05.2024 248

Укргідрометцентр про погоду в Україні: "Маємо доволі оптимістичні новини"

Погода в Україні набуває все біьш літнього харакетру.

1667295414-8186_22.05.24

На цьому тижні на територію України буде впливати поле підвищеного тиску, але по заходу та північному сходу все ж будуть малоактивні атмосферні фронти, а температурні показники будуть підвищуватись. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. 

"У синоптичному плані маємо доволі оптимістичні новини, адже погода набуває все більш літнього характеру", - кажуть синоптики.

Так, у найближчі три доби у більшості західних областей, вдень місцями і на північному сході країни пройдуть короткочасні дощі, подекуди грози. На решті території країни буде без опадів.

Вітер переважатиме південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме +9°...+14°, вдень повітря прогріватиметься до +22°...+28°. В Карпатському регіоні та на узбережжі морів очікується від +19° до +24°.

Яка погода очікує на українців найближчим часом - прогноз

Заморозків більше не має бути, але й 30-градусна спека до нас найближчим часом ще не прийде. Про це в коментарі Погода УНІАН розказала синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її даними, до кінця весни до нас надходитимуть переважно теплі повітряні маси. Якихось сильних кардинальних зрушень впродовж поточного та наступного тижня не очікується. Подекуди будуть короткочасні дощі та грози, але загалом перехід з весни у літо має бути достатньо м’яким.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укргідрометцентр про погоду в Україні: "Маємо доволі оптимістичні новини" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.05.2024 248
Еще материалы раздела «Суспільство»