<
НОВИНИ ДНЯ: Метеорологи б'ють на сполох через похолодання в Тихому океані: як Ла-Нінья змінить погоду влітку  Удари ЗСУ по системах ППО можуть зробити Крим непридатним для армії РФ, - ISW  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  Ціни на оренду в Києві зростають. Скільки коштує зняти квартиру у столиці влітку  За угодою із США Україна отримає ескадрильї винищувачів: не тільки F-16 – Зеленський  Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифрувсі новини дня
23.05.2024 224

Проспав напад на Україну?: в РФ генерал зробив дивну заяву про війну та мобілізацію окупантів

Російський генерал-лейтенант висловився про путінську війну та мобілізацію в РФ.

a415a4d128510539a4853eaf5aeff034_23.05.24

Член комітету Держдуми з оборони, російський генерал-лейтенант Віктор Соболєв зробив дивну заяву про війну. Вона мала такий вигляд, ніби він не слідкує за новинами, або "призабув", що Росія розпочала повномасштабну війну проти України ще у лютому 2022 року. Пише ТСН. 

Так, за його словами, у разі "оголошення Росією війни" Україні в РФ буде проведено "повну мобілізацію", яка унеможливить відстрочку від служби в армії для росіян, пише BRIEF.

"Мобілізація у разі війни – це мобілізація. Жодних відстрочок тут бути не може. Інакше ми значно зменшимо свій мобілізаційний ресурс і воювати буде нікому", – сказав Соболєв.

Російський генерал також зробив "нову заяву", що Кремль відправлятиме на війну до України своїх іноземних найманців. Про що, окрім Соболєва, вже й так всім давно відомо.

"Під час можливої ​​повної мобілізації влада планує відправити на фронт, зокрема, нових громадян Росії з країн Центральної Азії, у яких, зазвичай, більше трьох дітей. Саме тому комітет Держдуми з оборони нещодавно рекомендував відхилити законопроєкт щодо надання відстрочки для батьків трьох та більше дітей", – заявив кремлівський генерал.

Нагадаємо, під час наступу окупантів на Харківщині Росія залучила найманців з Африки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Проспав напад на Україну?: в РФ генерал зробив дивну заяву про війну та мобілізацію окупантів 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
23.05.2024 224
Еще колонки: Колонки / Блоги