<
НОВИНИ ДНЯ: Путін намагається схилити Захід до поступок, що порушують суверенітет України, - ISW  Синоптики дали прогноз на 16 червня в Україні  Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градусвсі новини дня
Політика
Світ
23.05.2024 236

Китай передає летальну зброю Росії: США та Британія мають докази

Зовсім нещодавно Путін побував з візитом у Китаї, куди привіз із собою всіх ключових чиновників російського уряду.

eb95ed875c755f23dc940866ff7fd5a3_23.05.24

Британський міністр оборони Грант Шаппс заявив, що Китай почав надавати Росії летальну зброю для застосування у війні проти України. Пише ТСН. 

Під час оборонної конференції у Лондоні Шаппс повідомив, що інформацію про такі поставки отримали спецслужби Великої Британії та США.

“У нас є свідчення, що Росія і Китай співпрацюють у галузі бойового обладнання для застосування в Україні, — сказав Шаппс. — Американська й британська розвідка оприлюднять дані про те, що з Китаю до Росії, а далі в Україну надходить летальна допомога”.

Нагадаємо, у середині травня кремлівський диктатор Володимир Путін побував з візитом у Китаї і привіз із собою всіх ключових чиновників російського уряду, який почав працювати після його інавгурації на черговий термін. Детальніше про візит — за посиланням.

Оценка материала:

5.00 / 2
Китай передає летальну зброю Росії: США та Британія мають докази 5.00 5 2
Політика / Світ
23.05.2024 236
Еще материалы раздела «Світ»