<
НОВИНИ ДНЯ: Обмеження повноваженнь ТЦК: у Міноборони прокоментували ініціативу  Чи з’являться в "Резерв+" повістки на ВЛК: в Міноборони дали пояснення  Путін намагається схилити Захід до поступок, що порушують суверенітет України, - ISW  Синоптики дали прогноз на 16 червня в Україні  Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областяхвсі новини дня
23.05.2024 260

"Укрзалізниця" підвищила ціну на постільну білизну в потягах – скільки доведеться платити

У потягах "Укрзалізниці" здорожчали постільні комплекти.

eadcaf110e3d075cde16d776a6a036f3_23.05.24

"Укрзалізниця" від 22 травня змінює вартість постільної білизни у пасажирських поїздах. Так, білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 грн (замість 50 грн), у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн). Пише ТСН. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

В УЗ додали, що ціни були проіндексовані вперше за 5 років.

"Перед зміною вартості послуги Укрзалізниця завершила заміну постільної білизни у поїздах. Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення", - йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що попри продовження повномасштабної агресії Росії, "Укрзалізниця" утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" в тестовому режимі повертає до Одеси поїзд Інтерсіті+.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Укрзалізниця" підвищила ціну на постільну білизну в потягах – скільки доведеться платити 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
23.05.2024 260
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»