<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
24.05.2024 640

Зеленський пояснив, чому Путін не використає ядерну зброю

Російський диктатор чудово розуміє всі наслідки застосування ядерної зброї.

Російський диктатор Путін не наважиться на реальне використання ядерної зброї у війні проти України. Пише ТСН. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

Він заявив, що страхи країн Заходу щодо використання Путіним ядерної зброї перебільшені. Зеленський заявив, що російський диктатор "ірраціональний", але він не збирається використовувати ядерну зброю проти України.

"Він може бути ірраціональним, але він любить своє життя", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що російський диктатор чудово розуміє всі наслідки застосування ядерної зброї. Після її використання для нього "двері будуть повністю закриті".

"Тому що застосування ядерної зброї — це не червона лінія. Це інший рівень... Це Третя світова війна", - сказав президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, чи може РФ застосувати ядерну зброю у відповідь на приїзд до України інструкторів НАТО.

Крім того, ми раніше інформували, що експерт пояснив чому Захід досі панічно боїться поразки Росії у війні.

Оценка материала:

4.20 / 5
Зеленський пояснив, чому Путін не використає ядерну зброю 4.20 5 5
Політика / Україна
24.05.2024 640
Еще материалы раздела «Україна»