<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики дали прогноз на 16 червня в Україні  Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литимевсі новини дня
Політика
Україна
23.05.2024 199

Прикордонники розповіли, чи змінилися правила виїзду з України після 18 травня

Правила перетину кордону не змінювалися з 18 травня, коли набув чинності закон про мобілізацію. Але найближчим часом можуть бути зміни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка під час брифінгу.

Він зазначив, що поки не було внесено змін до постанови уряду №57, яка регламентує правила перетину державного кордону громадянами України.

Але Демченко попередив, що найближчим часом правила виїзду за кордон та в'їзду в Україну можуть змінитися для деяких категорій громадян.

"Тому все ж таки варто очікувати, що найближчим часом можуть бути зміни для того, щоб унормувати всі моменти, які випливають із законодавства, і можуть бути певні зміни для окремих категорій, в тому числі і умов перетину кордону", - сказав він.

Речник прикордонної служби додав, що ДПСУ буде додатково інформувати про те, коли ці зміни будуть та коли вони набудуть чинності.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прикордонники розповіли, чи змінилися правила виїзду з України після 18 травня 5.00 5 1
Політика / Україна
23.05.2024 199
Еще материалы раздела «Україна»