<
НОВИНИ ДНЯ: Байден відповів, чи мають США "план перемоги" України над Росією  Що буде з цінами в Україні: прогноз фінансових аналітиків, банкірів та населення  "Опиняються у пастці": Веніславський про чоловіків, які повертаються до України, щоб стати на облік  Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна  У нашого Всесвіту є двійник, де час тече в зворотний бік — вчені  Від багатовекторності Кучми до заявки на вступ: як Україна йде в НАТО  У Пентагоні відреагували на так звані "мирні" умови Путінавсі новини дня
Політика
Україна
24.05.2024 224

Чи є загроза наступу Росії на Харків та Суми: відповідь розвідки

ГУР добре відомо про ситуацію на прикордонні.

2f1546b1ffecddf71098b69285ea1c34_24.05.24

Ситуація на прикордонні, зокрема у Харківській області, не є наступом армії агресорки Росії на Харків. Плани ворога щодо міста Суми також відомі. Пише ТСН. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов під час телемарафону.

"Наразі ми бачимо саме прикордонну операцію. Те, що відбувається, - це не наступ на Харків", - заявив представник розвідки.

За його словами, українським військовим відомі плани росіян щодо Сумської області, а також ресурси загарбників.

"Суми? Якщо будуть підстави для занепокоєння, про це будуть офіційно повідомляти. Ситуація там добре відома, і план,  і ресурси ворога - також", - наголосив Юсов.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк оцінив наступ росіян на Сумську область. Він наголосив, що наразі російська окупаційна армії немає достатнього ресурсу, щоб "піти колонами" на Суми.

Тим часом аналітик німецького Bild Юліан Рьопке повідомив, що ЗСУ зупинили наступ армії Росії на Харківщині.  Зокрема, завдяки зброї зі США.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи є загроза наступу Росії на Харків та Суми: відповідь розвідки 5.00 5 2
Політика / Україна
24.05.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»